O nama

“Počeli smo kao facebook grupa.”

“Tada se činilo da je to neizvodivo i luda odluka, ali prevladala je vatra u srcu da se odazovem i svoje talente stavim u službu Gospodinu. “

Ivana Matković, osnivačica

Kako smo nastali?

Holydate je nastao u lipnju 2021. god., osnovala ga je Ivana Matković, dipl. ekonomistica, supruga i majka. Ideja o pokretanju katoličke dating aplikacije sa druženjima uživo nastala je u molitvi kao jasan i snažan poticaj Duha Svetoga. Tada se činilo da je to neizvodivo i luda odluka, ali prevladala je vatra u srcu da se odazove i svoje talente stavi u službu Gospodinu.

Facebook privatna grupa

Prvo je osnovana facebook privatna grupa koja danas broji 4400 članova, a naše prvo okupljanje bio je izlet na Sljeme. Kasnije smo otvorili instagram profile i facebook page.

Naša mala zajednica se usmenim prijenosom brzo širila među prijateljima, a druženja su nas povezivala i ubrzo su došli i plodovi naših okupljanja: 8 brakova (za koje znamo) i brojne veze.

Bog je blagoslivljao svaki susret i put do realizacije aplikacije koji je bio izazovan i zahtjevan. 

Naša vizija

Vizija Holydate-a je proširiti druženja uživo na sve veće gradove u Hrvatskoj i po Europi, gdje živi i radi najviše Hrvata, unaprijeđivati aplikaciju i privući sve koji žive vjeru i tragaju za supružnikom/com da nam se pridruže. 

Veselimo se budućim eventima, novim ljudima koji će se ovdje upoznati, a najviše novim ljubavima koje će se okruniti sakramentom ženidbe.