HOLYDATE –

Puno više od virtualne stvarnosti

Upoznaj osobe koje žive svoju katoličku vjeru kao i ti, imaju iste svjetonazore i žele hodanje sa svrhom koje vodi u sakrament braka.

A da ne zaboraviš na molitvu u traganju za ljubavlju svakog dana u 6h, podne i 18h na ekranu će se pojaviti Pozdrav Gospi: molitva Anđeo Gospodnji i vjerujemo da će ti Gospa pomoći u pronalasku prave osobe.

 

Profilne slike se ručno provjeravaju od strane naših admina, tako da te na prvom spoju može iznenaditi jedino dobra atmosfera iznad tvojih očekivanja.

Profilne slike se ručno provjeravaju od strane naših admina, tako da te na prvom spoju može iznenaditi jedino dobra atmosfera iznad tvojih očekivanja.

Transparentan. Interaktivan. Konkretan.

U

Holydate aplikacija ne koristi tvoju lokaciju, sam biraš grad i državu gdje ćeš pretraživati osobe za upoznavanje. Nema svajpanja, možes listati gore/dolje korisnike dok ne odlučiš stisnuti srce tj. lajkati ili "x" ako želiš nečiji profil maknuti da se ne pojavljuje više. Na taj način imaš više vremena za svoju odluku. Potrudi se ući u profile i pročitati detaljnije informacije o osobi. Mi smo izdvojili uz ime, dob, grad, visinu i 5 osnovnih pitanja koja bi te mogla zanimati.

“Bolje me upoznaj” pitanja

Upoznaj duhovni i naravni aspekt života osobe prije prvog date-a

Svakako bi izdvojili i naših 30 pitanja “Bolje me upoznaj” koja nude bolji uvid u profil osobe koju upoznaješ te koji su njezini svjetonazori i stil života. Pitanja su prilično detaljna te obuhvaćaju duhovni i naravni aspekt života sa svime što bi želio/željela znati prije prve kave. Odgovore na pitanja mogu vidjeti svi koji kupe Plus ili Premium pretplatu.

Vidi kome se sviđaš

 Tko to nebi želio znati

“Vidi kome se sviđam” za Premium pretplatnike. Jednostavno je doći do match-a, kad već znaš tko te lajkao. A budimo iskreni, tko to ne bi želio znati?!

Ne zaboravi: prvi korak je učinjen, a to je bilo najteže – odluka pružiti šansu drugima da te upoznaju i da ti upoznaš njih. Bog će blagosloviti tvoj trud!