KAKO KORISTITI MOBILNU APLIKACIJU

PRVI KORACI

Preuzeti i instalirati MOBILNU aplikaciju

Da bi koristili Holydate app najprije je potrebno preuzeti aplikaciju na svoj mobilni uređaj. Korisnici iPhone-a aplikaciju preuzimaju na Apple Store-u, a korisnici Android mobilnih uređaja aplikaciju preuzimaju na Trgovina.play.

Kreirati HOLYDATE account

Nakon preuzete aplikacije i nakon što si otvorio/otvorila mobilnu aplikaciju potrebno je kreirati svoj accoount. To ćeš napraviti tako da u aplikaciji stisneš na tipku REGISTRIRAJ SE i putem svoje važeće e-mail adrese pokreneš proces izrade Holydate računa. E-mail adresa mora biti ispravna i važeća, jer ćeš svoj račun morati i verificirati sa linkom koji ćemo ti poslati na tu e-mail adresu.

Unijeti potrebne podatke o sebi

Aplikaciju si preuzeo/preuzela i potvrdio/potvrdila svoj ACCOUNT putem važeće mail adrese: ŠTO SADA?

Najprije moraš uslikati jedan selfie koji neće biti vidljiv drugim članovima, a potom učitavaš svoju naslovnu fotografiju i druge slike koje želiš.

Posljednji korak je odgovaranje na “Bolje me upoznaj pitanja” i nakon toga se otvara aplikacija koju možeš koristiti.

Profilna slika

Na profilnoj slici moraš biti ti. Lice mora biti jasno vidljivo bez sunčanih naočala ili kape na glavi. Sve slike unutar aplikacije ne smiju biti uvredljivog sadržaja ili eksplicitne, niti smiju sadržavati živu/neživu prirodu ukoliko nisi ti na njima.

Profilna slika prolazi autorizaciju admina i jednom kada se učita VIŠE SE NE MOŽE MIJENJATI. Ostale slike mogu se mijenjati, ali profilna ne.

Korisnici aplikacije koji se ne pridržavaju pravila i uvjeta korištenja biti će trajno uklonjeni bez mogućnosti ponovne registracije!

APLIKACIJA SE POKRENULA ŠTO DA STISNEM SADA?

…ŠTO SE DOGODI KADA STISNEM POJEDINU TIPKU…

1. Ako ti se netko svidio i na prvu ti se čini interesantan pošalješ mu LAJK tako da stisneš ROZO SRCE. Pritiskom na srce tebi će ta osoba nestati sa ekrana, a ako ta osoba isto stisne srce kada joj se pojavi tvoj profil aplikacija će te obavijestiti da imaš match i da možeš započeti dopisivanje sa tom osobom.

2. Ako ti se netko JAKO JAKO svidio i želiš da ta osoba odmah to i vidi, onda ćeš joj poslati SUPERLAJK tako da stisneš ŽUTU ZVJEZDICU. Pritiskom na žutu zvjezdicu tebi će ta osoba nestati sa ekrana, a ti ćeš se toj osobi odmah pojaviti na profilu sa istaknutom zvjezdicom pokraj tvoje profilne slike. Na taj način će samo ta osoba znati da si poslao SUPERLAJK.

Uz SUPERLAJK možeš poslati i poruku toj osobi koju će samo ona vidjeti.

3. Ako ti se netko ne sviđa, ili jednostavno želiš smanjiti broj profila koji ti se pojavljuju tada biraš DISLAJK na način da stisneš SIVU TIPKU X. Osoba na koju si stisnuo DISLAJK neće znati da si ju dislajkao i jednostavno ti se neće više pojavljivati u tvom profilu

 

OSOBA SA KOJOM IMAŠ MATCH POJAVIT ĆE SE U RUBRICI CHAT I TAMO JU MOŽEŠ PRONAĆI, TE SE NASTAVITI DOPISIVATI SA NJOM.

Tipka “podešavajućih gumbića na liniji” naziva se FILTERI.  Pritiskom na nju otvara ti se prozor u kojem možeš birati kriterije po kojima želiš pretraživati druge profile. To može biti dob, lokacija, visina, odlazak na svetu misu i dr.

VAŽNO JE NAPOMENUTI da se kod korištenja filtera smanjuje broj profila koji ti se prikazuju. Stoga, kada želiš isključiti sve filtere i vidjeti sve profile suprotnog spola, to možeš učiniti pritiskom na tipku metle u gornjem desnom kutu.

Tipka BIJELA KRUNA naziva se PRETPLATE.  Pritiskom na nju otvara ti se prozor u kojem se možeš pretplatiti na HOLYDATE PLUS ili HOLYDATE PREMIUM. Tamo također možeš vidjeti koju pretplatu trenutno koristiš, ukoliko si se već pretplatio. Ako si pretplaćen na HOLYDATE PLUS tada će ta kruna biti sive boje, a ako si pretplaćen na HOLYDATE PREMIUM tada će ta kruna biti žute boje.

Tipka Holydate logo prikazana na slici lijevo naziva se DISCOVERY i na njoj ćeš provoditi najviše vremena dok koristiš Holydate mobilnu aplikaciju. Pritiskom na nju otvara ti se prozor u kojem možeš vidjeti sve druge profile suprotnog spola.

Listati profile možeš gore i dolje, kako god želiš, a dok ne odabereš jednu od opcija LAJK, SUPERLAJK ILI DISLAJK, svi aktivni profili će ti se ovdje prikazivati.

Tipka dvije šalice sa srcima naziva se  EVENTI i pritiskom na nju otvorit će ti se prozor sa Eventima/Događajima uživo koje organiziramo. Detalje o eventima saznat možeš saznati pritiskom na tipku SAZNAJ VIŠE, koja će te preusmjeriti na našu web stranicu. 

Tipka srce na sredini naziva se  VIDI KOME SE SVIĐAM. Pritiskom na ovu tipku otvaraju ti se svi profili koji su tebe lajkali, a ti njih nisi. Kada znaš tko je tebi prvi uputio lajk, tada lako možeš doći do matcha i odlučiti želiš li uputiti lajk natrag. Ovu opciju možeš koristiti uz kupovinu HOLYDATE PREMIUM pretplate.

Tipka tri dijagonalne točkice nazova se CHAT. Pritiskom na ovu tipku otvaraju ti se svi profili sa kojima imaš match i tu se sa njima možeš dopisivati.

Tipka protret čovjeka naziva se MOJ RAČUN. Pritiskom na ovu tipku otvara se tvoj račun gdje možeš vidjeti podatke o sebi koje si unio, slike koje si učitao, promijeniti lozinku i dr.