1. TERMIN 26. do 31. srpnja

za SUDIONIKE od 20 do 45 godina

OPIS SMJEŠTAJA:

Pozivamo vas na naše treće zajedničko ljetovanje koje će se ove godine ponovno održati u Splitu – Duhovni centar: „Oaza Sv. Marije Krucifikse“ jer je prošle godine bilo odlično!

Uz druženje i odmor, duhovnu okrepu i molitvu, provedite ljeto u zajedništvu.

Duhovni centar “Oaza Sv. Marije Krucifikse” na Kamenu u blizini Splita mjesto je susreta sa samim sobom, Bogom i sa drugim čovjekom. Lijepo i ugodno ozračje samostanske kulture, tišine i duhovnoga predaha, te bogat interaktivni program i okruženje drugih zanimljivih novih osoba garantiraju vam savršen omjer duhovne okrijepe i kvalitetne zabave uz ljude iste dobne skupine, istih interesa i svjetonazora.

Plaža Strožanac je malo udaljena od samostana te je potrebno 5 min vožnje autom, praksa je da se svi rasporede u postojeće aute i ide zajedno do plaže. Svaki dan se obilazilo različite plaže.

Sobe su uređene po hotelskom standardu, svaka sa vlastitom kupaonicom, klima uređajem, WI FI internetom, a u ponudi su većinom dvokrevetne sobe, uz nešto manje i trokrevetnih soba.

U sklopu smještaja nalazi se kapelica gdje će se svakoga dana slaviti sveta misa za nas, te prostor za seminare i lijepa novouređena blagovaonica. Duhovni centar “Oaza Sv. Marije Krucifikse” poznat je i po svojim gurmanskim delicijama i jako finoj kuhinji. U mediteranskom okružju imat ćete priliku uživati u urbanim, slavonskim, ali i mediteranskim specijalitetima.

Grupa će biti oko 50-ak osoba, 24 muška i 24 ženska mjesta (+ voditelji), koliko je i kapacitet smještaja. Nakon popunjenog kapaciteta zatvaramo prijave.

 

OKVIRAN RASPORED:

Raspored je podložan promjenama, ovisno o pojedinom danu i odluci voditelja, jer je večernji program za svaki dan različit (odlazak u grad, klanjanje, rekreacija, party i druge aktivnosti):

7.30h sveta misa

08.00h doručak

09.30h nagovor svećenika

10.15h RADIONICA NA TEMU NAGOVORA

11.00h Slobodno vrijeme – prilika za ispovijed ili duhovni razgovor

12:15h ručak

15h organizirani odlazak na plažu

19h Večera

20h Večernji program

CIJENA:

Ukupna cijena ljetovanja je 350€, a uključuje 5 noćenja + puni pansion, program uz pratnju svećenika.

Cijena je 100€ za rezervaciju mjesta (uplaćuje se sada na niže naznačeni IBAN) + 250€ u gotovini po dolasku u Split. Cijena uključuje 5 noćenja s punim pansionom u 2-krevetnim i par 3-krevetnih soba.

Rezervacija mjesta uplatom na IBAN, te popunjavanjem prijave niže.

IBAN:

HR5223400091160654539

Naziv primatelja: IRA, obrt za usluge

Iznos: 100€

Opis plaćanja: Ljetovanje 1.termin (upisati onaj za koji se prijavljujete)

U slučaju odustajanja nakon uplate, nije moguće dobiti povrat uplaćenog iznosa.

Prijevoz je u vlastitom aranžmanu. Bit će mogućnosti od strane Holydate-a da stupite u kontakt s ostalim sudionicima i povežete se skupa autima za prijevoz.

 Za sve dodatne info javite se na: 097/751-7476 ili na podrska@holydate.hr